×
 
 

 

euMama.ro » Top 20 de retete pentru bebelusi

Top 20 de retete pentru bebelusi

creeaza-ti un cont si bucura-te de avantajele eumama.ro

TOP 20 DE RETETE PENTRU BEBELUSI
CUPRINS:

Primele alimente solide, cum combinam alimentele pana la 1 an si 20 retete apreciate de bebelusii mai mari de 6 luni.

De la varsta de 6 luni este indicata inceperea diversificarii alimentatiei bebelusilor prin introducerea treptata a alimentelor solide, respectand regula alimentului unic pentru a testa toleranta bebelusului, dar fara a intrerupe alaptarea la cerere.

Calititatea nutritiva a laptelui matern nu se shimba dupa 6 luni, doar nevoile energetice si nutritive ale bebelusui se schimba pentru ca el creste si depozitele de fier si zinc incep sa se epuizeze.

Intre 6 si 8 luni, bebelusii primesc alimentele pentru a se obisnui cu gusturile noi si pentru a-si dezvolta deprinderile hranirii cu alte alimente. Dupa aceasta varsta bebelusii vor primi alimente variate, bogate in substante nutritive: proteine, minerale, vitamine, in primul rand produse animale, dupa cele mai noi recomandari (carne, peste, oua, branzeturi) si zilnic legume si fructe.

Te rugam recomanda cartea!

Eumama.ro isi doreste sa ajute cat mai multe mamici de bebelusi prin publicarea cartii. Acest lucru nu ar fi posibil fara ajutorul tau si iti multumim pentru sprijinul oferit. Raspandeste vestea la tine pe blog, pe Facebook sau Twitter. Te rugam recomanda aceasta carte tuturor mamicilor pe care le cunosti folosind acest link:

http://www.eumama.ro/ebook/top-20-de-retete-pentru-bebelusi.html

Parerea mamicilor!

1.
 

multumim pentru retete, ne vor fi de folos!!


Spune-ne parerea ta!

Spune-ne parerea despre ebook-ul "Top 20 de retete pentru bebelusi". Autentifica-te acum!

Anunta-ti prietenele!
Alte carti interesante