×
 
 

 

euMama.ro » Intrebari » Sarcina » Evolutie si simptome sarcina » Placenta jos Inserata ?

Evolutie si simptome sarcina

Intrebari despre evolutie si simptome sarcina
creeaza-ti un cont si bucura-te de avantajele eumama.ro

Placenta jos Inserata ?

Sunt ?nsărcinată in 25saptamani,si am fost diagnosticată cu Placenta jos Inserata,deoarece eu am dureri ingrozitoare,am contractii uterine si nu am voie sa fac efort dar nici nu pot,chiar daca as vrea.As vrea sa știu la ce riscuri sunt dispusă de acum ?ncolo,daca pot naște natural si la timp,sau prin cezariana.Mentionez ca sunt la a cincea naștere.Astept răspuns chiar nu-mi pot permite sa stau sa astept pana la următorul control la medic.Ajut-o

pe Oana81 sa gaseasca raspunsul la intrebare.

Autentifica-te

si

raspunde

corect!


Raspunsuri de la mamici

1.
RSG
 

diagnosticul nu ti l-a pun un oarecare de pe strada...nu ti-a si explicat? mergi mai devreme la control


2.
 

Pentru ca durerea si contractiile sunt urgente in sarcina trebuie sa mergi la control. Eu as merge urgent, mai ales dupa atatea nasteri. Nu trebuie sa astepti urmatorul control, nici o gravida nu trebuie sa astepte daca nu se simte ok sau are dubii.

Uite si un raspuns despre placenta jos inserata. Placenta jos inserata are mai multe "stadii". Medicul care te supravegheaza iti poate spune daca copilul are loc sa iasa prin nastere naturala.

http://www.eumama.ro/intrebari/sarcina/evolutie-sarcina/placenta-laterala-4296.html


3.
 

Buna,va multumesc pt răspunsuri,chiar mâine merg pt ca am dureri si contractii,problema este ca nu îmi permit sa stau internata in spital,de aceea am zis ca astept sa merg la control.am 4copii acasă si nu pot sta in spital.merg mâine sa vad ce îmi va spune acum,eu oricum simt cum copilul mișca jos.5.
 

Buna mamicilor,am o întrebare .  Azi am fost la medic si mi-a făcut ecograf,pana săptămâna trecută am avut Placenta jos Inserata,așteptăm sa se ridice,acum mi-a spus ca o am Anterioară..Ce înseamnă asta se va ridica pana la naștere,doamna doctor a spus ca sunt bine,doar ca durerile si contractiile pe care le am sunt din cauza placentei,credeti-ma ca durerile sunt ca de nastere ca si contractiile,iau pastile pt ele.Acum așteptăm sa vedem ce se va mai întâmpla.Voi putea naște natural sau nu,voi opta pt cezariana mi-e frica sa nu se întâmple ceva atunci sau pana la naștere.Astept răspuns ,va rog mult.


6.
 

cezariana nu ar trebui facuta la cererea pacientului pentru ca este o operatie cu riscuri la fel ca oricare alta operatie ci doar daca fatul este in pericol sau mama are vreo suferinta. Eu zic sa gandesti pozitiv si sa ia gija de tine, fara efort fizic "greu". Sanatate!Raspunde:
10 raspunsusri esentiale pentru sarcina ta