×
 
 

 

euMama.ro » Intrebari » Sarcina » Travaliu si nastere » E obligatoriu sa am carnet de sanatate si carnetul gravidei la internare? De unde se obtin?

Travaliu si nastere

Intrebari despre travaliu si nastere
creeaza-ti un cont si bucura-te de avantajele eumama.ro

E obligatoriu sa am carnet de sanatate si carnetul gravidei la internare? De unde se obtin?
adaugata de andreea1 in Travaliu si nastere

Am vazut in mai multe liste ca pentru internare ai nevoie de carnetul gravidei si de carnetul de sanatate - nu ajunge numai adeverinta de angajat, buletinul si copie dupa certificatul de casatorie? Eu nu am primit de la medicul de familie nici unul din aceste carnete sanatate/gravidei si nici nu cred ca insarcinata in luna a 8 ar trebui sa umblu dupa cai verzi pe pereti. Voi ce stiti? Multumesc frumosAjut-o

pe andreea1 sa gaseasca raspunsul la intrebare.

Autentifica-te

si

raspunde

corect!


Raspunsuri de la mamici

1.
 

eu nu am avut si nu au fost pb.medicul de fam tb sa ti-l dea,dar la inceputul sarcinii ca iti tb sa noteze .......orice .acum.........degeaba il ai


2.
 

Carnetul gravidei nu mi l-a cerut nimeni,nu prea stau doctorii sa completeze in el.Iar carnet de sanatate nu am, in schimb am avut o adeverinta de la servici, vizata la Casa de Asigurari de Sanatate.


3.
 

andreea1, nici carnetul de sanatate, nici carnetul gravidei nu este obligatoriu sa le ai la nastere.

Eu am avut cu mine atat carnetul gravidei, cat si un dosar cu toate analizele care mi s-au facut in sarcina. Crezi ca mi le-au cerut ? Nici vorba, desi eu as fi fost incantata sa imi completeze ce era de completat in carnetul garvidei.

Sfatul meu: stai linistita !

Nastere usoara si bebelus sanatos!


4.
 

Eu am nascut in Italia si mi'a trebuit tot dosarul cu analizele inca de la inceputul sarcinii..Nu stiu cum functioneaza in Romania..


5.
 

Va multumesc foarte frumos pentru raspunsuri fetelor - atunci o sa iau dosarul cu analize, adeverinta de la serviciu si CI + copie certificat casatorie.

Multumesc pentru raspunsuri mi-ati fost de mare ajutor :)

Multa sanatate voua si bebelusilor :)


6.
 

Buna Andreea.

Eu am nascut anul asta.La spital nu am dat decat buletinul si adeverinta de salariat,atat.Aaaa....si o copie dupa ultimele analize.In rest nu mi-a mai trebuit nimic.Decat imi puneau anumite intrebari ca sa completeze fisa de internare.Pupici si nastere usoara.


7.
 

NU SE CERE ASA CEVA!!! NASTERE USOARA!!Raspunde:
10 raspunsusri esentiale pentru sarcina ta