×
 
 

 


Manea Andreea

Kinetoterapeut, Educator Prenatal Lamaze Certificat International - ProMAMA Center
creeaza-ti un cont si bucura-te de avantajele eumama.ro

Despre mine

Kinetoterapeut 

 ,,Miscarea se face de la cele mai mici varste ( inca din burtica mamei) si este un  element important al mentinerii starii de sanatate si al tratarii diferitelor boli.”

Educator Prenatal Lamaze Certificat International   

,,Este foarte importanta educatia prenatala pentru ca viitoarele mamici sa treaca cu brio peste acest proces extraordinar nasterea, dar importanta si pentru tatici ca sa stie cum sa relationeze si sa ingrijeasca acest micut si delicat membru al familiei.”

Consilier in alaptare

,,Alaptarea este cel mai natural proces din lume, dar ceea ce nu se stie este ca, pentru mame este un proces de invatare. Cea mai buna pregatire sunt cursurile de alaptare unde informatia corecta va ajuta sa evitati micile problemele ce pot aparea de-a lungul acestui proces.”

Raspunsuri adaugate


 

Scoia este buna doar in cazul transportului cu masina, ideal fiinda sa existe un alt dispozitiv in casa mai comod, sa-i dea libertate copilui si in acelasi timp coloana lui sa se mai relaxeze si mama sa poata face si alte activitati...gen balansoare, centre de activitate.

 

Cu drag 

Buna ziua,

Exercitiile Kegel v-ar fi de mare ajutor, mai ales ca aveti deja un tonus slab la nivelul perineului.....dupa sarcina, nastere s.ar putea accentua..

Acuma si sarcina este destul de jos si apasa si pe vezica urina...asta fiind una dn explicatiile presiuni ce face sa va scapati.

Va asteptam la centru sa va invatam aceste exercitii, sa le intelegeti, sa le lucrati corect sub indrumarea unui kinetoterapeut!

Cu mult drag 

Buna ziua,

Nu este motiv de ingrijorare la 10 luni, cred ca intr-adevar problema poate fi greutatea si muschii ce nu sunt inca pregatti sa isi tina echilibrul....

Ca sa o stimulati totusi puteti face un masaj cu gimnastica combinat sa isi dezvolte musculatura si echilibrul si sa-i faceti un atelier de joaca undeva pe podea si sa o lasati sa vrea singura sa se ridice, nu sa o puneti dvs fara sa isi doreasca acest lucru..

Daca doriti va astept la centru sa o vad mai bine ce stie sa faca..

Cu drag,