×
 
 

 


Luma

Power User
creeaza-ti un cont si bucura-te de avantajele eumama.ro

Raspunsuri adaugate

 

Multumesc, Marabu! Am luat deja legatura cu ei si sunt foarte incantata! Profesionalism si pasiune, ingredientele fara de care nu poti face nimic...Suntem in tratative cu o persoana foarte potrivita (nu pot sa cred ca mi-au gasit o bona potrivita din prima incercare) cunoscatoare a trei limbi straine, absolventa a facultatii de Psihologie si care a reusit sa ii capteze atentia lui Tudor-Iustin inca de la prima intalnire pentru 30 de minute...Fantastic, inca nu imi vine sa cred! Ii recomand cu caldura tuturor celor care au intampinat probleme pana acum in alegerea unei bone :). Multumesc inca o data Marabu dar si site-ului eumama.ro care face posibile rezolvari ale unor situatii ce par imposibile :).

 

 

 

 

  

M-am confruntat cu aceasta problema si am tot cautat raspunsuri....Am citit despre codurile de culoare (negru, rosu, albastru si verde) cea din urma fiind exclusiv bio...Daca voi gasiti vreo pasta de dinti cu acest cod de culoare pe tub, va rog sa ma anuntati, eu nu am gasit. Referitor la fluor-ul existent in pasta de dinti, parerile specialistilor sunt impartite, mare parte sustin ca fluor-ul nu este chiar ok, deci, nu e o conditie, dupa parerea mea, ca acest component sa fie prezent intr-o pasta safe dar si eficienta. De curand am gasit acest site, poate va ajuta:

http://humansarefree.com/2013/10/poison-in-toothpaste-3-safe-brands.html

In speranta ca va ajuta!

  

Cand va avea dentitia definitiva slabe sanse, pentru ca pe langa faptul ca va avea mai multi dinti vor fi si mzi mari :)Intrebari adaugate