×
 
 

 


laurambv

Utilizator
creeaza-ti un cont si bucura-te de avantajele eumama.ro

Intrebari adaugate

 


 


 


Raspunsuri adaugate

 

Am inercat, dar nu am vazut mare diferenta, pot recomanda insa cu incredere un alt remediu naturist de la Hofigal, nu  este nici scump si are rezultate. Se numeste Muguri de brad alb-  este un gemoderivat 1 DH. 2 cutii ajung ptr. 1 luna. Pret per cutie este de 12-13 Ron. Eu am dat fetitei mele cat timp este sezonul rece, si pot spune ca nu a mai racit, ajuta si sistemul imunitar, al oaselor, anemii, dentitie, in sfera orl, pt cei cu sistemul respirator sensibil, etc. 

Pur si simplu noi am facut-o pierduta, i-am explicat ca nu o mai gaseste mami. Bineinteles ca a plans ca vreo 2 saptamani, dar nu i-am mai dat-o chiar dac mi se rupea inima. In timp a uitat la  ea. Incercati  sa faceti asta fara sa insistati prea mult cu explicatiile. Ii puneti in felul urmator: << asta, e mami nu mai gaseste suzeta,  ai pierdut-o si nu mai avem ce sa facem >>>. Dati impresia copilului ca nu este asa de importanta suzeta. La noi a functionat. Cu cat este mai mic cu atat mai bine, daca stie ca se poate cumpara alta riscati sa va zica sa mergeti sa cumparati. Fetita mea de 2ani si 3 luni deja imi spune in magazin ca vrea sa ii cumpar biscuti, imi zice chiar si te rog frumos. 

Singurul dezavantaj la cezariana este cum au zis si celalalte mamici lactatia cam in 3 zile. Eu am nascut tot prin cezariana. Cat timp am fost i-a dat la terapie si lapte formula, ulterior cand m-au adus la fetita i-am dat sanul si am renuntat sa-i dau laptele formula din maternitate. In felul acesta bebe accepta exclusiv sanul. Safatul meu este sa nu renuntati oricat de greu pare. Un sfat pentru mama2be este sa se hidateze bine, sa manance sanatos, sa alapteze la cererea lu bebe, sa se odihneasca oride cate ori se simte obosita pentru ca si asta este un obstacol pentru ca sanul sa produca suficient lapte, sa nu streseze;  eventual poti face niste analize sa vezi daca ai nevoie de vitamine. Succes.